”all inclusive”, forældrekøb baseret på sunde værdier

Vi sætter de unge mennesker og vores aktionærer i centrum. Selskabets administrationsomkostninger holdes på et minimum, og vi er glade for den støtte, vi oplever fra aktionærerne og lejerne.

Vores koncept er tilpasset de studerendes behov. Et studium er i dag ikke længere blot 5 år i samme by. Der er praktikophold, overbygningen læses måske i en anden by og ét eller flere udenlandsophold er et krav på de fleste studier. Derfor har vi udviklet et ”all inclusive” koncept for studerende.

Vores ”all inclusive” koncept er baseret på, at den studerende lejer et studieværelse inklusive vand, varme, el, internet samt lamper og persienner. Der skal således ikke bruges tid på gardiner m.v., men det er lige til at flytte ind og ud. Hvis man maler værelset, og der ikke er ødelagt noget, så får man hele sit indskud igen ved fraflytning.

Som ”forældrekøber” eller investor har man en passiv investering. Man skal ikke bruge tid på administration eller udskiftning af vandhaner. Investering og Studiebolig ordner det hele, og driftsomkostningerne holdes på et absolut minimum.

I en tid, hvor der er fokus på samfundsansvar og ”investering med mening” er det vigtigt at kende Investering og Studieboligs værdigrundlag, som er følgende:

 • Respekt:
  • For de studerendes ønsker, behov og økonomi
  • For aktionærernes penge og forventning om afkast
 • Ordentlighed
  • Vi sætter lejere, aktionærer og medarbejdere i centrum og behandler dem alle på en ordentlig måde
 • Ordholdenhed
  • Vi lever op til vores ord i forhold til lejere, aktionærer, medarbejdere og samarbejdspartnere. Sker der ændringer i markedsmæssige forhold informerer vi hurtigst muligt

Vi er nu knap 200 aktionærer, som har fortrinsret til lejlighederne. Aktionærerne bestemmer selv, om de ønsker at tildele fortrinsretten til egne børn, børnebørn eller helt andre. Indtil videre har alle aktionærer fået opfyldt deres boligønsker.

Udfyld og hent straks materialet her

Related Posts