Investering & Studiebolig er et sundt alternativ til et ofte usikkert og tidskrævende forældre-boligkøb. Som aktionær i selskabet får du fortrinsret til en studiebolig i et attraktivt studiemiljø. Du slipper desuden for alt det praktiske arbejde i forbindelse med købet: Investering & Studiebolig varetager både istandsættelse, administration, drift og vedligeholdelse for dig.

Værelserne er monteret med lamper og persienner. Køkkenet er udstyret med service og øvrigt madlavningsudstyr.

Forældrekøb eller aktiekøb?

Et traditionelt forældrekøb kan være en risikofyldt investering, da I som forældre eksponerer jer selv for et eventuelt tab ved ejendomskøbet. Én ting er de jævnlige udgifter til vedligeholdelse af lejligheden, noget helt andet er, om det er til at finde nye stabile lejere eller en eventuelt interesseret køber, når den unge studerende ønsker at fraflytte lejligheden efter endt uddannelse.

Med aktiekøb i Investering & Studiebolig slipper du for disse bekymringer og uforudsete omkostninger. Investering & Studiebolig har det fulde ansvar for alt det praktiske arbejde med at finde lejere, lave lejekontrakter, samt hele praktikken med varmeregnskab, istandsættelse og vedligeholdelse af lejemålet.

Vi sørger desuden også for at løse de opgaver, som kræver brug af håndværkere og professionelle rådgivere. Det er altså ganske let og bekymringsfrit at være medejer af studieboliger hos os.

 

Den praktiske og sikre løsning

Investering i aktier hos Investering & Studiebolig er den oplagte løsning for dig, der bor i udlandet, og som har børn, der ønsker at studere i Danmark. Det er også en oplagt mulighed for dig, der ønsker at investere, men endnu ikke ved hvilken by, dine børn vil studere i engang i fremtiden. Sidst men ikke mindst er det løsningen for dig, der ønsker at hjælpe dine børn med en bolig, men som ikke ønsker at eksponere din egen økonomi for et potentielt tab i forbindelse med ejendomskøb. Med andre ord er et aktiekøb hos Investering og Studiebolig den praktiske og sikre løsning.