Hvorfor investere i studiebolig?

Investering og Studiebolig A/S er stiftet i 2015 og siden er priserne på lejlighederne steget. Om dette fortsætter, kan vi naturligvis ikke love. På lang sigt er ejendomspriserne altid steget. Hvis man anlægger en længere horisont, er der rimelig sikkerhed for at Investering og Studiebolig bliver en god investering. I den mellemliggende periode kan man så glæde sig over, at man hjælper unge mennesker (egne børn, børnebørn eller helt andre) til en studiebolig til en rimelig pris og på rimelige vilkår.

I forhold til investering har det altid været et godt råd med spredning. I en tid, hvor aktiemarkedet er meget usikkert og obligationsrenten er tæt ved 0, så vælger mange at investere i fast ejendom. Med Investering og Studiebolig er det muligt at være med for 119.180 kr, og man slipper for alt arbejdet, som der normalt er med ejendomsinvestering.

Der kan investeres med almindelig opsparing, virksomhedsmidler eller pensionsmidler. Investering og Studiebolig har bindende forhåndsbesked fra skat i forhold til anvendelse af pensionsmidler.

Du kan læse mere i seneste artikel fra politikken:

2019-02-15_Privatoekonomi magasin/artikel fra politikken (se side 14)

 

Det er muligt at tegne aktier frem til 1. marts 2019!

Husk også vores sidste informationsmøde i Esbjerg på Torsdag den 21. Februar kl. 17.00.

Tilmelding på: investeringogstudiebolig.dk/info-aften-esbjerg-feb2019/

Related Posts

Leave a Comment