København

Vi har lejligheder i følgende dele af København:

 Amager, Brønshøj, Frederiksberg, Søborg og Valby

Havdrupvej, Brønshøj

Nyistandsat lejlighed i Brønshøj, lige ved Utterslev Mose og tÌt pü indkøb. Der er 2 minutters gang til busforbindelse, som hvert 5. minut kører til centrum, hovedbanegürden og lufthavnen. Der er 15-30 minutter pü cykel til CBS og Københavns universitet.

Vigerslevvej, Valby

Lejligheden ligger i Valby, som er en af Københavns forstæder med grønne områder og et godt bymiljø. Vigerslevparken er lige i baghaven og Valby Parken er ikke langt derfra. Der er gode indkøbsmuligheder lige for enden af vejen. Området byder på Valby Centrum og Spinderiets mange butikker, ligger blot 10 minutter væk på cykel. Der er gode bus- og togforbindelser i gåafstand og der er 15-30 minutter på cykel til CBS, Københavns Universitet, IT universitetet og Ålborg Universitet, København.

Buddingevej, Søborg

2 gode lejligheder med 200 meter til Kvickly og S-togs stationen. Der er ca. 20 minutter pĂĽ cykel til DTU og ca. 30 minutter pĂĽ cykel til de fleste uddannelsesinstitutioner i centrum.

RĂĽdmandsteinsalle, Frederiksberg

Nyistandsat lejlighed med tre vÌrelser og et stort og nydeligt badevÌrelse. Derudover et funktionelt køkken med god bordplads.
Kort afstand til büde S-tog og busforbindelser. Ligeledes tÌt beliggende pü indkøbsmuligheder og specialforretninger.