København

Vi har følgende mini kollegier i København:

(Alle plantegninger og billeder er vejledende – nogle billeder er FØR renovering af lejlighederne)

-Alle lejligheder har nyrenoverede køkkener og badeværelser, afhøvlede gulve og er malede.

Frederikssundsvej 112, Brønshøj

Ledige værelser: 0

Se plantegninger

Dette flotte kollegium er drømmescenariet for hvordan et kollegie ser ud. Med flotte, rummelige og lyse værelser og et moderne præg gennemgående for lejlighederne, skabes der gode rammer for studiestarten. Kollegiets beliggenhed er ca. 3,5 km fra CBS og i cykelafstand til det meste af Københavns Universitet, med kort gåafstand til Netto, Rema og Irma, 7 min til Nørrebro station og knap 20 min til Nørreport Station på cykel. Der går busser fra begge stationer.

Derudover er der et rigt caféliv i området og samtidig også tæt på naturen i utterslev mose. Endeligt har bellahøj svømmestadion (lige ved siden af), et dejligt udendørs bad om sommeren.

Studieværelserne alt inklusive til mellem 3.800-4.400 kr.

Parværelse 1. sal 6.300 kr.

Parværelse 2. sal 6.600 kr. (eget badeværelse)

Arnesvej 24, Brønshøj

Mere information følger snarest

”Bjørneborgen” som ejendommen her hedder, er meget unik da vi udlejer hovedbygningen samt en mindre bygning ved siden af, på samme grund. Disse ekstra værelser har eget badeværelse, men fælles køkken og vaskerum. Vi glæder os til at byde 14 nye lejere velkommen til en af vores nyeste opkøb.

Knap 900 meter fra vores kollegium på frederikssundsvej 112, er der gode indkøbsmuligheder i området samt dejlige parkområder i nærheden. I god cykelafstand fra CBS (blot få kilometer hertil) forventer vi et afslappet studiemiljø, omgivet af en rig café-kultur- perfekt til socialisering inden studiestarten.

Estimerede priser starter fra 3.900 kr.

Plantegning mv. er på vej til siden.

Frankrigsgade 7, Amager

Ledige værelser: 0

Se fremvisningsvideo

Se plantegninger

Minikollegiet på Frankrigsgade består af 4 to-værelses lejligheder samt 2 tre-værelses lejligheder, én med tagterrasse. Til værelserne hører et nyt køkken, fælles opholdsstue samt nyt toilet og bad. Fælles for beboerne er en stor hyggelig have og vaskekælder.

Frankrigsgade ligger helt centralt på Amager, da du har både transport- og indkøbsmuligheder lige ved hånden. Kun 300 meter væk ligger Amagerbro Metro og Amager Centret. KUA og IT-Universitet ligger 5 minutter væk på cykel og CBS ca. 20 minutter. Tæt på lejligheden ligger Fakta, Rema 1000 og Amagerbrogades brede udvalg af cafeer og take-away steder. Den nyrenoverede Frankrigsgade Svømmehal ligger lige ved siden af og Amager Strand kun 7 minutter væk på cykel.

Studieværelserne alt inklusive til mellem 4.200-4.600 kr.

Linde Alle 45 + 47, Vanløse

Mere information følger snarest

Blot 10 min. fra CBS på cykel, ligger dette kollegium omgivet af et særdeles aktivt bymiljø i gåafstand til Metro, S-tog og det nye flotte indkøbscenter Kronen.

Vi har på nuværende tidspunkt påbegyndt istandsættelserne hvor bl.a. køkkener samt badeværelser vil blive udskiftet for at give et mere moderne look, værelser vil bliver omstruktureret, mv. Værelserne vil være klar til studiestarten i sommeren 2021 og vil danne rammerne for et alment kollegium med fokus på fælles sportsaktiviteter på grunden, som udnyttes på den bedst mulige måde.

 

Estimerede priser vil være fra 3900 kr.

Plantegning mv. er på vej til siden.

Nysøvej 2A, Vanløse

Ledige værelser: 0

Investering og Studieboligs minikollegium i Vanløse ligger 7 minutters gang fra S-tog og Metro. Der er indkøb lige ved siden af, og et godt bymiljø bl.a. med det nye flotte center “Kronen”.
Nysøvej er en stille villavej, på cykel når man CBS på ca. 10 minutter.
Kollegiet vil indeholde en række fællesfaciliteter som bl.a. lounge inde såvel som ude samt et stor fælles mødelokale, som kan bruges til studiecafeer og andet.
Studieværelserne alt inklusive til mellem 3.900-4.600 kr.

Valmuevej 3, Amager

Ledige værelser: 0

Investering og Studieboligs minikollegium på Amager ligger 3 minutters gang fra Amagerbrogade, hvor bussen kører konstant i loop. Der er indkøb lige ved siden af, og et godt bymiljø i nærheden.
Valmuevej er en stille villavej, og på cykel kan man nå Københavns universitet, Amager på ca. 10 minutter.
Kollegiet indeholder en række fællesfaciliteter som bl.a. lounge inde såvel som ude samt et stor fælles mødelokale, som kan bruges til studiecafeer og andet. Kollegiet forventes at stå færdigt September 2019
Studieværelserne alt inklusive til mellem 4.000-4.600 kr.

Kongelundsvej 33, Amager

Ledige værelser: 0

200 meter fra Metroen og hele Ørestaden med Fields, biografer og café/restauranter. 10-15 min på cykel til Københavns Universitet Amager og IT universitetet samt Ålborg Universitets afdeling i København.

En flot og lukket have med lounge, møderum/lounge i kælderen og et meget stort spisekøkken.

Alle værelser har eget minikøkken og der er 5 badeværelser i alt, hvoraf de 3 er helt nyetablerede.

Studieværelserne alt inklusive til mellem 3.300-6.300 kr.

Fussingsvej 1, Amager

Ledige værelser: 3

Se plantegninger

Minikollegiet på Fussingsvej består af 3 etager med 4 beboere på hver sal. Her deles køkken og bad mellem etagerne. Fælles er en for- og baghave samt kælder med vaskerum. Værelserne varierer meget i størrelserne- huslejen justeres herefter.

Kun 2 minutters gang fra minikollegiet er Amagerbrogade hvor man finder buslinjer samt rig mulighed for indkøb. Rema 1000 og Lidl ligger kun 10 minutters gang væk. Ingolfs kaffebar samt andre cafeer og take away steder ligger også i området. Endeligt kun 10 minutters cykeltur væk fra KUA og IT-Universitet.

Studieværelserne alt inklusive til mellem 4.000-4.600 kr.

Vi har lejligheder i følgende dele af København:

 Amager, Brønshøj, Frederiksberg, Søborg, Vanløse, Valby og Østerbro

Havdrupvej, Brønshøj

Ledige værelser: 3

Se plantegninger (2 af 3)

3 nyistandsatte lejligheder i Brønshøj, lige ved Utterslev Mose og tæt på indkøb. Der er 2 minutters gang til busforbindelse, som hvert 5. minut kører til centrum, hovedbanegården og lufthavnen. Der er 15-30 minutter på cykel til CBS og Københavns universitet.

Studieværelserne alt inklusive til mellem 3.400-4.400 kr.

Svenskelejren, Brønshøj

Ledige værelser: 0

Se plantegning

Lejligheden består af 3 værelser. Fælles er et nyt køkken -og et nyt bad kommer i efteråret 2020. Der hører også et skønt gårdområde til lejligheden samt vaskekælder. Den charmerende lejlighed ligger tæt på Frederikssundsvejen, buslinjer og indkøbsmuligheder. Aldi og Netto ligger kun 100 meter væk. På cykel er der 15 minutter til CBS og Nørreport. Bellahøjparken ligger lige rundt om hjørnet og er et oplagt sted at tage sine løbe- eller gåture.

Studieværelserne alt inklusive til mellem 3.900-4.200 kr.

Vigerslevvej, Valby

Ledige værelser: 1

Se plantegninger

4 super flotte lejligheder i Valby, som er en af Københavns forstæder med grønne områder og et godt bymiljø. Vigerslevparken er lige i baghaven og Valby Parken er ikke langt derfra. Der er gode indkøbs muligheder lige for enden af vejen. Området byder på Valby Centrum og Spinderiets mange butikker, ligger blot 10 minutter væk på cykel. Der er gode bus- og togforbindelser i gåafstand og der er 15-30 minutter på cykel til CBS, Københavns Universitet, IT universitetet og Ålborg Universitet, København.

Studieværelserne alt inklusive til mellem ca. 3.400-4.500 kr.

Buddingevej, Søborg

Ledige værelser: 3

Se plantegninger

2 gode lejligheder med 200 meter til Kvickly og S-togs stationen. Der er 10-15 minutter på cykel til DTU og ca. 30 minutter på cykel til de fleste uddannelsesinstitutioner i centrum.

Perfekt sted at bo i forhold til logistik og DTU.

Tæt til grønne områder og rolige villakvarterer.

Studieværelser alt inklusive til ca. 3.500 – 3.800 kr.

Rådmand Steins Alle, Frederiksberg

Ledige værelser: 0

Se plantegning

3 nyistandsatte lejligheder med 3 værelser i hver. Fælles deles der om et stort og nydeligt badeværelse. Derudover indeholder de funktionelt og moderne køkkener med god bordplads.
Kort afstand til både S-tog og busforbindelser. Ligeledes tæt beliggende på indkøbsmuligheder og specialforretninger.

Tæt til CBS og lige ved KB-hallen og det eksklusive Frederiksberg.

Studieværelserne alt inklusive til mellem 4.600-5.400 kr.

Nordre Fasanvej 178, Frederiksberg

Ledige værelser: 0

Se fremvisningsvideo

Se plantegning

Den charmerende lejlighed på Frederiksberg, ligger helt centralt med både Metro (Aksel Møllers Have) og S-tog (Grøndal St.) i gåafstand. De tre beboere vil dele et rummeligt køkken med fælles spiseplads samt bad.

Rema1000 ligger lige ved siden af og Frederiksberg Centret kun 5 minutter væk på cykel. Derudover har du kort gåafstand til CBS og det dejlige grønne område i Nørrebroparken, som ligger ligeledes inden for kort gåafstand. Der er samtidig rig mulighed for at opleve mange spændende arrangementer ved Bispeengbuen f.eks. det populære ’’Veras tøj-loppemarked’’, hver søndag. Til lejligheden hører også et hyggeligt gårdmiljø.

Studieværelserne alt inklusive til mellem 3.900-5.000 kr.

Englandsvej, Amager

Ledige værelser: 1

Se fremvisningsvideo (1. tv)

Se plantegning (1 af 2)

På englandsvej har vi 2 lejligheder som hver består af 3 lyse værelser med et nyt fælles køkken og bad, som deles mellem tre beboere. Lejligheden ligger i gåafstand til Amagerbrogade, hvor man finder et stort udvalg af cafeer, butikker og gode indkøbsmuligheder.

Kvickly ligger 2 minutter i gåafstand. Der er 5 minutters cykeltur til Københavns Universitet Amager (KUA), IT-Universitet og kun 15 minutter til Rådhuspladsen. Amager Strandpark er også kun 10 minutter væk på cykel, hvilket er en kæmpe bonus i sommerperioden. Der hører et godt gårdmiljø med til lejligheden, som vi har planer for at gøre mere hyggelig og indbydende til beboerne og deres gæster senere på året eller næste år.

Studieværelserne alt inklusive til mellem 3.400-4.750 kr.

Kastrupvej 77, Amager

Ledige værelser: 2

Se fremvisningsvideo

Se plantegning

Denne 3-værelses lyse og åbne lejlighed på Kastrupvej vil du komme til at dele med 2 andre beboere. Der er altan på to af værelserne. Fælles er et nyt køkken (med spiseplads) og et badeværelse.

Lejligheden er kun 5 minutters cykeltur fra KUA og IT-Universitet. Metroen (Lergravsparken st.) ligger en kilometer væk og busser i begge retninger kører lige foran ejendommen, hvilket åbner alle muligheder for let at bevæge sig rundt i byen. Der er kort afstand til Amager Strand, som tilbyder mange udendørs aktiviteter. Herudover har du gåafstand til Sundbyøster Plads og Amagerbrogades store udvalg af supermarkeder og spisesteder.

Studieværelserne alt inklusive til mellem 4.000-4.500 kr.

Holmbladsgade 60, Amager

Ledige værelser: 0

Se fremvisningsvideo

Se plantegning

Lejligheden på Holmbladsgade består af 3 lyse værelser med nyt køkken og bad. Til lejligheden er et skønt gårdmiljø. Lejligheden ligger helt centralt på Amager, kun 7 minutter på gåben til Amager Centret og Amagerbro Metro. KUA og IT-Universitet er kun 5 minutter væk på cykel. Du er også kun 12 minutter væk fra Rådhuspladsen.

På Holmbladsgade finder du stort udvalg af cafeer og spisesteder. Amager Strand ligger også kun en lille cykeltur væk, hvor der er rig mulighed for mange forskellige udendørs aktiviteter.

Studieværelserne alt inklusive til mellem 3.900-4.600 kr.

Skjulhøj Alle 1, Vanløse

Ledige værelser: 0

Se plantegning

Lejligheden ligger centralt i Vanløse tæt ved Metro og S-tog og 10-15 min på cykel til CBS.

Der er en flot og hyggelig gårdhave til ejendommen.

3 gode værelser, som alle har en flot udsigt over byen.

Studieværelserne alt inklusive til mellem 3.300-3.700 kr.

Æbeløgade, Østerbro

Ledige værelser: 0

Se fremvisningsvideo

Se plantegning

Lejligheden på Østerbro deles af 5 beboere. Værelserne er åbne og lyse med højt til loftet og er 10-15 m2. Fælles er nyt og moderne køkken og bad samt et hyggeligt gårdmiljø. Lejligheden er kun 5 minutter på cykel fra Universitetsparken (KU) og KEA. Der er 15 minutter til CBS. Af indkøbsmuligheder ligger Rema 1000 og Fakta lige ved siden af lejligheden. Fælledparken rundt om hjørnet byder på mange aktiviteter og er et godt sted at slå sig ned med vennerne eller tage en løbetur.

*Gangen forlænges, og stuen inddeles i værelse 4 og 5*

Studieværelserne alt inklusive til mellem 4.300-4.600 kr.