Når børnene flytter fra huset

Kapitalforhøjelsen er nu gennemført, og vi kan byde velkommen til ca. 40 nye aktionærer.

Vi har derfor fuld fokus på at have studieboliger klar til alle aktionærer, som har et behov for studiebolig til sommer. Vi beder derfor alle aktionærer med et forventet behov for studiebolig til sommer om at melde ind nu!det er vigtigt at angive by og evt. område.

Vi har overtaget 2 nye lejligheder, der ligger tæt ved Metroen og S-tog i Vanløse og ca. 10-15 minutter på cykel til CBS. Ejendommen bliver istandsat, således at den vil rumme minikollegium med fælles mødelokale, lounge (indendørs og udendørs) samt 3 køkkener og 4 badeværelser.

Vi forventer at have yderligere et minikollegium klar på Amager til studiestarten til sommer!

Endeligt går byggeriet af miniapartments i Århus V, fremad. De 2 første miniapartments med eget køkken og bad er klar til indflytning 1. maj. Vi glæder os utrolig meget til at byde jer velkommen!

 

Investering og Studiebolig arbejder tæt sammen med Home og Danske Bank om informationsmøder vedr. køb af studiebolig i Danmark.

Møderne omhandler muligheden for forældrekøb og kollektivt forældrekøb, som tilbydes af Investering og Studiebolig.

Investering og Studiebolig tilbyder kollektivt forældrekøb til en pris fra ca. 120.000 kr. Der er herefter mulighed for at få studiebolig i de største studiebyer i Danmark. Selskabet er blevet et attraktivt alternativ, som også kan finansieres via bl.a. Danske Bank.

Home sælger stadig lejligheder til forældrekøb, mulighederne for at foretage et forældrekøb er efterhånden blevet stærkt begrænsede, da regeringens stramninger i forhold til belåning er blevet fulgt op af yderligere begrænsninger hos bankerne. Det er derfor blevet betydeligt sværere at blive godkendt til et forældrekøb. Ydermere er priserne steget så meget på lejligheder i de store studiebyer, at det kan være risikabelt at foretage et forældrekøb. De unge flytter langt hyppigere end tidligere grundet udlandsophold og studieskift og de færreste ønsker at stå med udlejning og risiko for at man ikke kan sælge lejligheden igen til en rimelig pris. Under finanskrisen faldt lejlighederne helt op til 30-40% i pris.

Vil du inviteres med på møderne, så skriv dig op til at modtage information. Når du skriver dig op herunder, så vil du straks modtage vores nye prospekt.

HUSK, du er altid meget velkommen til at kontakte os!

Related Posts

Leave a Comment