SELSKABET – Om os
Forældrekøb af studiebolig skal være for alle!

Dette år stod flere tusinde studerende uden bolig ved studiestart. Derfor var flere unge nødsaget til enten at couch surfe, bo hos bekendte eller bo i en skurvogn.

Det er på nuværende tidspunkt næsten umuligt at finde et godt studieværelse til rimelige priser, hvis ikke forældrene har et godt netværk eller selv har råd til at investere i en studiebolig. Vores vision i Investering og studiebolig er at øge udbuddet af studieværelser så de unge ikke skal kæmpe om dem der er. Vi opkøber typisk helt normale tre-værelses lejligheder og indflytter studerende deri. Så vi på den måde øger udbuddet uden at bygge nyt.

Alternativt forældrekøb

Vi vil give flere forældre mulighed for at hjælpe deres børn. Gennem kollektivt forældrekøb bliver investeringen mindre og let til gængeligt for mange flere forældre. i Investering & Studiebolig ønsker at forenkle og formindske studieboligkøbet. Ved et aktiekøb hos os får man mulighed for at hjælpe børn eller børnebørn til et studieværelse i den studieby de ønsker. Studieværelserne koster (afhængig af størrelse) mellem 2.400 kr og 4.400 kr. pr. måned inkl. vand, varme, el, vask og internet.

Bestyrelsen
 • Leif Beck-Fallesen
  Leif Beck-FallesenFormand for bestyrelsen

  Uddannet Cand.scient.pol og har erfaring som administrerende direktør og chefredaktør fra Dagbladet Børsen.

  Leif Beck Fallesen er i dag økonomisk kommentator på TV2 og bestyrelsesformand for DIS – Danish Institute for Studies Abroad. I egenskab af sin post som formand for DIS har Leif Beck Fallesen indsigt i markedet for studieboliger, da DIS besidder, udlejer og lejer et stort antal studieboliger til mere end 3.000 amerikanske studerende.

 • Bjarke Wolmar
  Bjarke WolmarBestyrelse

  Uddannet Cand.merc. i finansiering og investering fra Århus. Bjarke har yderligere en MBA fra South Bank University samt INSEADs topleder- og bestyrelsesuddannelse. Bjarke Wolmar har erfaring fra Danfoss og som chef/direktør for Esbjerg Business Academy, SH Energi, Hydro Aluminium og Business Kolding.

 • Uffe Steiner Jensen
  Uffe Steiner JensenBestyrelse

  Uddannet Civilingeniør fra DTU og har en lang karriere bag sig hos Elsam og Eltra. Uffe Steiner Jensen var borgmester i Fredericia i en periode på 12 år, hvor Fredericia blandet andet var ”dansk mester” i salg af erhvervsjord gennem blandt andre projektet ”Danmark C”. Uffe Steiner Jensen har stor bestyrelseserfaring fra eksempelvis ADP/Fredericia Havn, sit virke som bestyrelsesformand for danske havne, Domea og som bestyrelsesformand for Naturbydelen Ringkøbing K.

Har du spørgsmål ?

Artikler om os