SELSKABET – Om os

Forældrekøb af studiebolig skal være for alle!

Formålet med Investering og Studiebolig er at hjælpe alle studerende til en studiebolig til en rimelig pris og på rimelige vilkår. Hos os betaler de studerende mellem 2.400 kr og 4.600 kr for et studieværelse inklusive vand, varme, internet, el og vask – vi køber endda køkkenudstyr, lampe og persienner til værelset. Ved fraflytning skal man blot male værelset, hvorefter man får hele sit indskud igen, såfremt man ikke har ødelagt noget.

Vi er nu over 550 aktionærer, som har fortrinsret til lejlighederne. Aktionærerne bestemmer selv, om de ønsker at tildele fortrinsretten til egne børn, børnebørn eller andre. Indtil videre har alle aktionærer fået opfyldt deres boligønsker.

Aktionærerne opnår et forventet afkast på 7,8% før skat. Afkastet forudsætter, at priserne på lejlighederne stiger i værdi med 1,5% årligt og at hele kapitalen er investeret. Afkastet forudsætter yderligere at der højest er 2 ugers tomgang per lejlighed per år. Det har indtil videre ikke været noget problem.

Investering og Studiebolig A/S er stiftet i 2015 og siden er priserne på lejlighederne steget. Om dette forudsætter, kan vi naturligvis ikke love. På lang sigt er ejendomspriserne altid steget. Hvis man anlægger en længere horisont, er der rimelig sikkerhed for at Investering og Studiebolig bliver en god investering. I den mellemliggende periode kan man så glæde sig over, at man hjælper unge mennesker (egne børn, børnebørn eller helt andre) til en studiebolig til en rimelig pris og på rimelige vilkår.

I forhold til investering har det altid været et godt råd med spredning. I en tid, hvor aktiemarkedet er meget usikkert og obligationsrenten er tæt ved 0, så vælger mange at investere i fast ejendom. Med Investering og Studiebolig er det muligt at være med for 138.010 kr, og man slipper for alt arbejdet, som der normalt er ved ejendomsinvestering.

Værdigrundlag:

 • Respekt:
  • For de studerendes ønsker, behov og økonomi
  • For aktionærernes penge og forventning om afkast
 • Ordentlighed
  • Vi sætter lejere, aktionærer og medarbejdere i centrum og behandler dem alle på en ordentlig måde
 • Ordholdenhed
  • Vi lever op til vores ord i forhold til lejere, aktionærer, medarbejdere og samarbejdspartnere. Sker der ændringer i markedsmæssige forhold informerer vi hurtigst muligt

Ved at bede om materiale fra hjemmesiden, modtager du prospektet, rådgiverliste og en tegningsblanket. Det er vigtigt at du kontakter en rådgiver fra listen eller er i dialog med os. Kontakter man egen rådgiver i banken, så vil de ofte ikke kunne hjælpe dig, da Investering og Studiebolig endnu ikke er kendt af alle.

Bestyrelsen
 • Leif Beck-Fallesen
  Leif Beck-FallesenFormand for bestyrelsen

  Uddannet Cand.scient.pol og har erfaring som administrerende direktør og chefredaktør fra Dagbladet Børsen.

  Leif Beck Fallesen er i dag økonomisk kommentator på TV2 og bestyrelsesformand for DIS – Danish Institute for Studies Abroad. I egenskab af sin post som formand for DIS har Leif Beck Fallesen indsigt i markedet for studieboliger, da DIS besidder, udlejer og lejer et stort antal studieboliger til mere end 3.000 amerikanske studerende.

 • Uffe Steiner Jensen
  Uffe Steiner JensenBestyrelse

  Uddannet Civilingeniør fra DTU og har en lang karriere bag sig hos Elsam og Eltra. Uffe Steiner Jensen var borgmester i Fredericia i en periode på 12 år, hvor Fredericia blandet andet var ”dansk mester” i salg af erhvervsjord gennem blandt andre projektet ”Danmark C”. Uffe Steiner Jensen har stor bestyrelseserfaring fra eksempelvis ADP/Fredericia Havn, sit virke som bestyrelsesformand for danske havne, Domea og som bestyrelsesformand for Naturbydelen Ringkøbing K.

 • Bjarke Wolmar
  Bjarke WolmarBestyrelse

  Uddannet Cand.merc. i finansiering og investering fra Århus. Bjarke har yderligere en MBA fra South Bank University samt INSEADs topleder- og bestyrelsesuddannelse. Bjarke Wolmar har erfaring fra Danfoss og som chef/direktør for Esbjerg Business Academy, SH Energi, Hydro Aluminium og Business Kolding.

Administrationen
 • Nadja Worrmann
  Nadja WorrmannDrift og administration

  Område: Kolding

  Nadja er uddannet markedsføringsøkonom på VIA University College.

 • Birgitte Wolmar
  Birgitte WolmarØkonomi og administration

  Birgitte studerer HA på Århus BSS

 • Rasmus Madsen
  Rasmus MadsenØkonomi og administration

  Rasmus studerer HA på Århus BSS

 • Frida Jensen
  Frida JensenUdlejning og administration

  Område: Amager og Østerbro

 • Filippa Arentoft
  Filippa ArentoftUdlejning og administration

  Område: Frederikssundsvej – Brønshøj

  Filippa studerer til lærer på Københavns Professionshøjskole.

 • Emil Sørensen
  Emil SørensenUdlejning og administration

  Område: Odense

  Emil studerer til sin professionsbachelor i finans på UCL erhvervsakademi og professionshøjskole i Odense.

 • Katinka Høygaard
  Katinka HøygaardUdlejning og administration

  Område: Aarhus

  Katinka studerer samfundsfag i Århus