SELSKABET – Om os

Forældrekøb af studiebolig skal være for alle!

Formålet med Investering og Studiebolig er at hjælpe alle studerende til en studiebolig til en rimelig pris og på rimelige vilkår. Hos os betaler de studerende mellem 2.400 kr og 4.600 kr for et studieværelse inklusive vand, varme, internet, el og vask – vi køber endda køkkenudstyr, lampe og persienner til værelset. Ved fraflytning skal man blot male værelset, hvorefter man får hele sit indskud igen, såfremt man ikke har ødelagt noget.

Vi er nu over 550 aktionærer, som har fortrinsret til lejlighederne. Aktionærerne bestemmer selv, om de ønsker at tildele fortrinsretten til egne børn, børnebørn eller andre. Indtil videre har alle aktionærer fået opfyldt deres boligønsker.

Aktionærerne opnår et forventet afkast på 7,8% før skat. Afkastet forudsætter, at priserne på lejlighederne stiger i værdi med 1,5% årligt og at hele kapitalen er investeret. Afkastet forudsætter yderligere at der højest er 2 ugers tomgang per lejlighed per år. Det har indtil videre ikke været noget problem.

Investering og Studiebolig A/S er stiftet i 2015 og siden er priserne på lejlighederne steget. Om dette forudsætter, kan vi naturligvis ikke love. På lang sigt er ejendomspriserne altid steget. Hvis man anlægger en længere horisont, er der rimelig sikkerhed for at Investering og Studiebolig bliver en god investering. I den mellemliggende periode kan man så glæde sig over, at man hjælper unge mennesker (egne børn, børnebørn eller helt andre) til en studiebolig til en rimelig pris og på rimelige vilkår.

I forhold til investering har det altid været et godt råd med spredning. I en tid, hvor aktiemarkedet er meget usikkert og obligationsrenten er tæt ved 0, så vælger mange at investere i fast ejendom. Med Investering og Studiebolig er det muligt at være med for 120.120 kr, og man slipper for alt arbejdet, som der normalt er ved ejendomsinvestering. Der kan investeres med almindelig opsparing, virksomhedsmidler eller pensionsmidler. Investering og Studiebolig har bindende forhåndsbesked fra skat i forhold til anvendelse af pensionsmidler.

Investering og Studieboligs værdigrundlag:

 • Respekt:
  • For de studerendes ønsker, behov og økonomi
  • For aktionærernes penge og forventning om afkast
 • Ordentlighed
  • Vi sætter lejere, aktionærer og medarbejdere i centrum og behandler dem alle på en ordentlig måde
 • Ordholdenhed
  • Vi lever op til vores ord i forhold til lejere, aktionærer, medarbejdere og samarbejdspartnere. Sker der ændringer i markedsmæssige forhold informerer vi hurtigst muligt

 

Vi forsøger at leve op til værdigrundlaget og sætter de unge mennesker og vores aktionærer i centrum. Selskabets administrationsomkostninger holdes på et minimum, og vi er glade for den støtte, vi oplever fra aktionærerne og lejerne.

Ved at bede om materiale herfra hjemmesiden, kan du modtage prospekt, rådgiverliste og tegningsblanket. Det er vigtigt at du kontakter en rådgiver fra listen eller er i dialog med os. Kontakter du din almindelige rådgiver i banken, så vil han ofte ikke kunne hjælpe dig, da han eller hun ikke kender Investering og Studiebolig.

Bestyrelsen
 • Leif Beck-Fallesen
  Leif Beck-FallesenFormand for bestyrelsen

  Uddannet Cand.scient.pol og har erfaring som administrerende direktør og chefredaktør fra Dagbladet Børsen.

  Leif Beck Fallesen er i dag økonomisk kommentator på TV2 og bestyrelsesformand for DIS – Danish Institute for Studies Abroad. I egenskab af sin post som formand for DIS har Leif Beck Fallesen indsigt i markedet for studieboliger, da DIS besidder, udlejer og lejer et stort antal studieboliger til mere end 3.000 amerikanske studerende.

 • Uffe Steiner Jensen
  Uffe Steiner JensenBestyrelse

  Uddannet Civilingeniør fra DTU og har en lang karriere bag sig hos Elsam og Eltra. Uffe Steiner Jensen var borgmester i Fredericia i en periode på 12 år, hvor Fredericia blandet andet var ”dansk mester” i salg af erhvervsjord gennem blandt andre projektet ”Danmark C”. Uffe Steiner Jensen har stor bestyrelseserfaring fra eksempelvis ADP/Fredericia Havn, sit virke som bestyrelsesformand for danske havne, Domea og som bestyrelsesformand for Naturbydelen Ringkøbing K.

 • Bjarke Wolmar
  Bjarke WolmarBestyrelse

  Uddannet Cand.merc. i finansiering og investering fra Århus. Bjarke har yderligere en MBA fra South Bank University samt INSEADs topleder- og bestyrelsesuddannelse. Bjarke Wolmar har erfaring fra Danfoss og som chef/direktør for Esbjerg Business Academy, SH Energi, Hydro Aluminium og Business Kolding.

Administrationen
 • Nadja Worrmann
  Nadja WorrmannDrift og administration

  Område: Kolding

  Nadja er uddannet markedsføringsøkonom på VIA University College.

 • Birgitte Wolmar
  Birgitte WolmarØkonomi og administration

  Birgitte studerer HA på Århus BSS

 • Filippa Arentoft
   Filippa ArentoftUdlejning og administration

   Område: Frederikssundsvej – Brønshøj

   Filippa studerer til lærer på Københavns Professionshøjskole.

  • Jacobina Lorenz
   Jacobina LorenzUdlejning og administration

   Område: Vanløse, Valby og Frederiksberg

   Jacobina læser til folkeskolelærer på Københavns Professionshøjskole.

  • Lea Omdahl
    Lea OmdahlUdlejning og administration

    Område: Amager

    Lea studerer Jura på 2. år på KU.

   • Holger Warncke
    Holger WarnckeUdlejning og administration

    Område: Søborg og Brønshøj

   • Frida Jensen
     Frida JensenUdlejning og administration

     Område: Amager og Østerbro

    • Sophia Holten-Nielsen
     Sophia Holten-NielsenUdlejning og administration

     Område: Amager og Brønshøj

     Sophia skal studere til arkitekt

    • Katinka Høygaard
     Katinka HøygaardUdlejning og administration

     Område: Aarhus

     Katinka studerer samfundsfag i Århus

    • Sophia Damgaard
     Sophia DamgaardUdlejning og administration

     Område: Odense

     Sophia studerer til sin HA jura bachelor på SDU