se boliger i følgende byer

Vores studieboliger

Vi har studieboliger i både København, Århus, Odense og Kolding. Boligerne er opkøbt med tanke for en god placering i forhold til de forskellige uddannelsesinstitutioner i byerne, så vi til enhver tid kan leve op til de studerende og aktionærernes boligbehov.

Samlet set har vi nu over 100 studieværelser i vores lejligheder og mini-kollegier, og vi køber løbende op til nye projekter. Se hvilke lejligheder der er ledige i de forskellige byer nedenfor.

Depositum og forudbetalt leje

Depositum/indskud skal indbetales inden lejemålets begyndelse og svarer til 3 måneders husleje. Dette depositum tilbagebetales i fulde beløb såfremt værelset er malet og rent, samt at intet er ødelagt. Forudbetalt leje er den leje der betales for den første måned man bor der, inden man flytter ind. Flytter man ind senere på måneden, f.eks. midt på måneden, er forudbetalt leje svarende til 15. dage

Swipe og betal huslejen hurtigt og nemt

Slip for langsomme overførsler og usikkerheden omkring, at få huslejen betalt til tiden. Hos Investering og Studiebolig kan huslejen betales, nemt og gebyrfrit, via MobilePay. 

Internet i lejemålene

Investering og Studiebolig leverer det bedst mulige internet på adressen. Lejerne skal selv kontakte internetudbyderne, hvis der er problemer løbende med internetudbyderen. På nogle adresser er det ikke muligt at få internet med høj hastighed – det mobile net via mobiltelefonen er kraftigere. Investering og Studiebolig kan på problematiske adresser beslutte at give huslejereduktion på 80 kr. således at lejerne kan tilkøbe internetdata til deres telefon.

Investering og Studiebolig er ikke ansvarlig for manglende internet som følge af forsinket levering, leveringstid, nedbrud, overklippede kabler, ødelagte- eller ikke returnerede routere, manglende levering fra teleselskaberne eller andre tekniske defekter i routere m.v. Vi forsøger selvfølgelig at løse problemerne hurtigst muligt.

Nøgler

Investering og Studiebolig opbevarer så vidt muligt en kopi af alle nøgler, således at man kan få lavet en ny, hvis man mister sin egen. Vi sørger for at du får en ny nøgle hurtigst muligt, men dækker dog ikke udgifterne forbundet med dette, så beløbet vil blive fratrukket dit depositum. Investering og Studiebolig går ikke ind i boligerne uden forudgående aftale

Her har du mulighed for at se en samlet oversigt over
vores studieboliger i hele landet

(Alle plantegninger og billeder er vejledende – nogle billeder er FØR renovering af lejlighederne)

Her kan du se et kort over vores studieboliger

Studieboliger i København

NÆSTE INFOMØDE
DAGE
TIMER
MIN
SEK
TILMELD DIG ONLINE INFOMØDE

Tilmeld dig vores online infomøde og hør mere om konceptet, boligerne og investering. Du kan også stille spørgsmål til selskabets direktør Bjarke Wolmar. Næste online infomøde afholdes mandag den 28. november.

Find os

  • Frederiksberggade 6

  • 6640 Lunderskov

  • CVR 36 95 45 90