Skip to main content

Nørre Allé 61, 1

8000 – Århus C

Træd ind i denne charmerende lejlighed med en central beliggenhed i hjertet af Århus midtby. Lejligheden byder på fire rummelige værelser på mellem 10 og 14 m2, et moderne HTH-køkken med masser af opbevaringsplads, opvaskemaskine og spiseplads samt et stilfuldt badeværelse med gulvvarme. I køkkenets forlængelse finder du en praktisk vaskesøjle med både vaskemaskine og tørretumbler. Til lejligheden hører en aflåst gårdhave, som deles med tre andre lejligheder i ejerforeningen. Her er der mulighed for både cykelparkering og bilparkering.

Inden for en radius af 500 meter finder du et væld af indkøbsmuligheder, hyggelige caféer, spændende butikker og endda Århus’ bedste bland-selv slikbutik. Med kun 5-10 minutters cykeltur til Århus Universitet, Aarhus BSS og VIA University College, er denne lejlighed det perfekte hjem for studerende og unge professionelle, der ønsker at bo centralt og bekvemt i Århus. Oplev det bedste af bylivet og studiemiljøet i denne fantastiske lejlighed.

Husleje fra 3.900,- + kr. 500,- i forbrug.

Billeder: Vi arbejder på at få taget billeder af alle studieboliger. Af hensyn til privatliv har vi, som udgangspunkt, ikke billeder af beboede værelser medmindre vi ekstraordinært har fået lov.


Læs mere om vores koncept her eller tilmeld dig vores infomøde her.