Skip to main content

Om Investering og Studiebolig

Investering og Studiebolig A/S blev stiftet i 2015 af direktør, Bjarke Wolmar og har nu over 1000 aktionærer, som har fortrinsret til lejlighederne. Vores formål er, at hjælpe studerende til bedre boligvilkår, samt at skabe en god og langsigtet investering for vores aktionærer. 

Vores værdier

 • Respekt

  For de studerendes ønsker, behov og økonomi
  For aktionærernes penge og forventning om afkast

 • Ordentlighed

  Vi sætter lejere, aktionærer og medarbejdere i centrum og behandler dem alle på en ordentlig måde

 • Ordholdenhed

  Vi lever op til vores ord i forhold til lejere, aktionærer, medarbejdere og samarbejdspartnere. Sker der ændringer i markedsmæssige forhold informerer vi hurtigst muligt

  Studiebolig reglement

  Ordensregler for lejere

  Med henblik på at sikre det bedst mulige miljø i vores studieboliger, henviser vi til vores ordensreglement, som ALTID gør sig gældende for ALLE lejere hos Investering og Studiebolig. Ordensreglementet skal derfor læses ved indflytning. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

  Sådan holdes fællesarealerne

  • Alle lejere skal sørge for at deres ansvarsområde er rengjort og vedligeholdt til enhver tid.

  • Der må ikke henstilles personlige effekter på fællesarealer, disse skal placeres i egne kælderrum eller i eget lejemål.

  • Barnevogne, cykler, knallerter mv. må ikke henstilles andre steder end af udlejer anvist.

  • På ejendomme med mange cykler, råder vi til at man parkerer så alle kan få en plads.

  Studiebolig køkken

  Bestyrelsen

  Investering og Studiebolig bestyrelsesformand

  Leif Beck-Fallesen

  Formand for bestyrelsen

  Uddannet Cand.scient.pol og har erfaring som administrerende direktør og chefredaktør fra Dagbladet Børsen. Leif Beck Fallesen er i dag kendt som økonomisk kommentator på TV2 og agerer yderligere som bestyrelsesformand for Scandinavian Informa­tion Audit.

  Investering og Studiebolig bestyrelsesmedlem

  Uffe Steiner Jensen

  Bestyrelse

  Uddannet Civilingeniør fra DTU og har en lang karriere bag sig hos Elsam og Eltra. Uffe Steiner Jensen var borgmester i Fredericia i en periode på 12 år, hvor Fredericia blandet andet var ”dansk mester” i salg af erhvervsjord gennem blandt andre projektet ”Danmark C”. Uffe Steiner Jensen har stor bestyrelseserfaring fra eksempelvis ADP/Fredericia Havn, sit virke som bestyrelsesformand for danske havne, Domea og som bestyrelsesformand for Naturbydelen Ringkøbing K

  Investering og Studiebolig bestyrelsesmedlem

  Peder Kjølhede

  Bestyrelse

  Peder har en lang karriere bag sig i finansverden, blandt andet som regionsdirektør for Nordea fra 1998 – 2019. I dag arbejder Peder Kjølhede som professionelt bestyrelsesmedlem og er involveret i 10 bestyrelser/advisory boards, og har derfor stor indsigt i økonomiske, strategiske og ledelsesmæssige aspekter af erhvervslivet.