...
Skip to main content

Om os

Investering og Studiebolig A/S blev stiftet i 2015 af direktør Bjarke Wolmar og har nu over 1000 aktionærer, som har fortrinsret til lejlighederne. Vores formål er at hjælpe studerende til bedre boligvilkår samt at skabe en god og langsigtet investering for vores aktionærer.

Vores vision

Det er vigtigt for os hos Investering & Studiebolig, at alle unge studerende har adgang til en passende bolig til en rimelig husleje, uanset om de studerer i København, Aarhus, Kolding eller Odense.

Vi brænder for vores vision og tror på, at vi kan gøre en positiv forskel. Ved at tilbyde rimelige priser og gode vilkår har vi skabt et unikt koncept, der sikrer, at alle unge har mulighed for at finde et godt sted at bo under deres uddannelse. Vi er dedikerede til at støtte de unge og deres boligbehov.

Konceptet kort fortalt ved Bjarke Wolmar

Vores værdier

 • Respekt

  For de studerendes ønsker, behov og økonomi.
  For aktionærernes penge og forventning om afkast.

 • Ordentlighed

  Vi sætter lejere, aktionærer og medarbejdere i centrum og behandler dem alle på en ordentlig måde.

 • Ordholdenhed

  Vi lever op til vores ord i forhold til lejere, aktionærer, medarbejdere og samarbejdspartnere. Sker der ændringer i markedsmæssige forhold informerer vi hurtigst muligt.

  Bestyrelsen

  Investering og Studiebolig bestyrelsesformand

  Leif Beck-Fallesen

  Formand for bestyrelsen

  Uddannet Cand.scient.pol og har erfaring som administrerende direktør og chefredaktør fra Dagbladet Børsen. Leif Beck Fallesen er i dag kendt som økonomisk kommentator på TV2 og agerer yderligere som bestyrelsesformand for Scandinavian Information Audit.

  Investering og Studiebolig bestyrelsesmedlem

  Uffe Steiner Jensen

  Bestyrelse

  Uddannet Civilingeniør fra DTU og med en lang karriere hos Elsam og Eltra bag sig, Uffe Steiner Jensen var borgmester i Fredericia i 12 år, hvor Fredericia blandt andet var “dansk mester” i salg af erhvervsjord gennem projekter som “Danmark C”. Uffe Steiner Jensen har stor bestyrelseserfaring eksempelvis fra ADP/Fredericia Havn, hans virke som bestyrelsesformand for danske havne, Domea og som bestyrelsesformand for Naturbydelen Ringkøbing K.

  Investering og Studiebolig bestyrelsesmedlem

  Peder Kjølhede

  Bestyrelse

  Peder har en lang karriere bag sig i finansverdenen, blandt andet som regionsdirektør for Nordea fra 1998 til 2019. I dag arbejder Peder Kjølhede som professionelt bestyrelsesmedlem og er involveret i 10 bestyrelser og advisory boards, og har derfor stor indsigt i økonomiske, strategiske og ledelsesmæssige aspekter af erhvervslivet.

  Studiebolig reglement

  Ordensregler for lejere

  Med henblik på at sikre det bedst mulige miljø i vores studieboliger henviser vi til vores ordensreglement, som ALTID gør sig gældende for ALLE lejere hos Investering og Studiebolig. Ordensreglementet skal derfor læses ved indflytning. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.