Skip to main content

Kom med til vores informationsmøde

Her kan du altid orientere dig om kommende informationsmøder og tilmelde dig nedenfor.

Online informationsmøde

På vores informationsmøder giver vi altid en uddybende præsentation af konceptet, studieboligerne og investeringsmidlerne. Derudover har du som deltager mulighed for at stille spørgsmål til direktør Bjarke Wolmar.

For at deltage på vores næste online informationsmøde kan du tilmelde dig herunder. Efter tilmeldingen vil du modtage en mail med et link til mødet, som afholdes på Microsoft Teams. Dagen før vil du ligeledes få en påmindelse med link til mødet.

Fysiske informationsmøder:

Af og til afholder vi fysiske informationsmøder. Hvis der er et fysisk informationsmøde planlagt, vil det fremgå her på siden. Det vil også være muligt at tilmelde sig her. Disse møder er gratis og uforpligtende at deltage i, men pladsreservation er nødvendig.

NB: Det er gratis og uforpligtende at deltage, men pladsreservation er nødvendigt. Du kan altid orientere dig om kommende online møder her på siden. Tilmeld dig vores næste informationsmøde på knappen herunder.

Næste onlinemøde

Billede fra informationsmøde

Læs mere

Hvis du ønsker at læse mere om vores koncept inden du deltager i informationsmødet, kan du hente vores investormateriale  her.

Har du ikke mulighed for at deltage i vores online informationsmøde, men ønsker du at høre mere om konceptet, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi har også mulighed for at sende en optagelse fra et tidligere møde.