Skip to main content

Informationsmøde
om Investering og Studiebolig

Vi afholder løbende online informationsmøder. Her giver vi en uddybende præsentation af konceptet, studieboligerne, investering m.m. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål til vores direktør, Bjarke Wolmar.

Online informationsmøde

Her kan du tilmelde dig vores online informationsmøde om Investering og Studiebolig. Ved tilmelding modtager du en mail med link til mødet, der afholdes som på Microsoft Teams. 

Af og til afholder vi fysiske informationsmøder. Hvis der er et fysisk informationsmøde planlagt, vil det fremgå her på siden. Det vil også være muligt at tilmelde sig her.

NB: Det er gratis og uforpligtende at deltage, men pladsreservation er nødvendigt. Du kan altid orientere dig om kommende online møder her på siden. Tilmeld dig til vores kommende infomøde på knappen nedenfor.

Billede fra informationsmøde

Læs mere

Ønsker du at læse mere om vores koncept inden du deltager i informationsmødet, kan du hente vores investormateriale her.

Har du ikke mulighed for at deltage i vores online informationsmøde, men ønsker du at høre mere om konceptet, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi har også mulighed for at sende en optagelse fra et tidligere møde. Du kan skrive til os på info@investeringogstudiebolig.dk, eller ringe til os på +45 29 44 86 16