Få gavn af din pension allerede nu!

Som aktionær i vores selskaber får du ikke blot et afkast, men også medejerskab studieboliger, ferieboliger, seniorboliger eller skovarealer, som du og din familie kan gøre brug af. Læs mere om de enkelte selskaber og bestil materiale på hjemmesiderne via nedenstående links. Vi har en bindende forhåndsbesked fra SKAT.

Investering og Studiebolig A/S

Bliv aktionær i Investering og Studiebolig A/S og hjælp dine børn eller børnebørn, med en bolig til en brøkdel af prisen på et forældrekøb. Du kan selv glæde dig over en god og langsigtet investering.

Investering og feriebolig A/S

Som aktionær i Investering og Feriebolig A/S bliver du medejer af 50 ferieboliger i hele Europa. Der er intet praktisk arbejde eller fællesudgifter. Du skal bare nyde ferien med din familie.  

Investering og Seniorbolig A/S

Som aktionær i Investering og Seniorbolig A/S kan du se frem til en aktiv og spændende seniortid. Du har fortrinsret til seniorboliger – på sigt i hele Danmark.

Investering og Klima A/S

Som aktionær i Investering og Klima A/S bidrager du eller din virksomhed til den grønne omstilling. Med en investering på 110.000 kr. planter vi 0,5 hektar skov og opsætter solcelleanlæg.

Kontakt os

Har du spørgsmål til koncepterne eller investering, så kontakt os gerne på tlf. 29 44 86 16 eller på bw@investeringog.dk

Find os

  • Frederiksberggade 6
  • 6640 Lunderskov
  • CVR 36 95 45 90

© 2023 Investering og Studiebolig A/S