Unikke
investeringskoncepter

Her kan du se og læse mere om vores 4 unikke investeringsskaber. Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 29 44 86 16

Investering og Studiebolig A/S

Adgang til attraktive studieboliger i København, Århus og Odense med et fornuftigt huslejeniveau og forbruget inkluderet. Aktionærer kan anvise børn, børnebørn eller andre bekendte.

investering og feriebolig A/S

Adgang til mere end 50 ferieboliger i Danmark og Europa. Ingen løbende omkostninger eller administrativt arbejde forbundet med investeringen. Nyd ferieboligerne med din familie og venner

Investering og seniorbolig A/S

Adgang til seniorboliger med et unikt fællesskab – på sigt i 10 danske byer. Vi sørger for rammerne til, at du kan udleve drømmen om et aktivt, socialt og spændende seniorliv.

Investering og klima A/S

Investering og Klima A/S bidrager til kampen mod klimaforandringer ved at indfange CO2 ved skovrejsning. Som aktionær har man fortrinsret til brug af skovområderne, jagtområder og teambuilding-arrangementer.

NÆSTE INFOMØDE
DAGE
TIMER
MIN
SEK
TILMELD DIG ONLINE INFOMØDE

Tilmeld dig vores online infomøde og hør mere om konceptet, boligerne og investering. Du kan også stille spørgsmål til selskabets direktør Bjarke Wolmar. Næste online infomøde afholdes mandag den 28. november.

Find os

  • Frederiksberggade 6

  • 6640 Lunderskov

  • CVR 36 95 45 90