...
Skip to main content

Havdrupvej 12

2700 – Brønshøj

Træd ind i 3 istandsatte lejligheder på Havdrupvej 12 i det charmerende Brønshøj, beliggende ved Utterslev Mose med bekvem adgang til indkøbsmuligheder. Med kun 2 minutters gang til busforbindelse, der kører hvert 5. minut til centrum, hovedbanegården og lufthavnen, er transporten let og bekvem. På cykel tager det blot 15-30 minutter at nå CBS og Københavns Universitet, hvilket gør disse lejligheder ideelle for studerende og unge professionelle. Havdrupvej er din nøgle til et hjem, der forener natur, bekvemmelighed og praktisk beliggenhed i Brønshøj.

Oplev det bedste af bylivet og naturen fra disse skønne lejligheder på Havdrupvej. Lad dig fortrylle af den idylliske beliggenhed ved Utterslev Mose og den lette adgang til alt, hvad du behøver. Velkommen til din nye hjem, hvor bekvemmelighed og skønhed går hånd i hånd i det charmerende Brønshøj på Havdrupvej.

Husleje fra 3.700,- + kr. 500,- i forbrug.

Billeder: Vi arbejder på at få taget billeder af alle studieboliger. Af hensyn til privatliv har vi, som udgangspunkt, ikke billeder af beboede værelser medmindre vi ekstraordinært har fået lov.


Læs mere om vores koncept her eller tilmeld dig vores infomøde her.

Havdrupvej 12, 1th

Havdrupvej 12, 2th

Havdrupvej 12, 3th