...
Skip to main content

Hjortensgade 20

8000 – Århus C

Træd ind i denne imponerende ejendom på 203 kvadratmeter, der strækker sig over stuelejlighed, 1., 2. og 3. sal. Den charmerende stuelejlighed på ca. 30 kvadratmeter byder på eget badeværelse og køkken, mens de resterende 7 værelser, 2 badeværelser, 1 toilet, 1 the-køkken og 1 køkkenalrum med moderne faciliteter som opvaskemaskine og vaskesøjle, skaber et perfekt fællesskab for beboerne. Ejendommen byder på en baghave med plads til cykelparkering samt en terrasse og et fælles overdækket udeareal, der indbyder til hyggelige stunder udendørs. Inden for en radius på 500 meter finder du et væld af indkøbsmuligheder, shoppinggader og hyggelige caféer, der giver dig alt, hvad du behøver lige uden for døren. 

Med Århus Universitet, Via University College og Århus BSS inden for 2 km fra ejendommen, er dette det ideelle sted for studerende og unge professionelle. Oplev det bedste af bylivet og fællesskab i denne unikke ejendom i hjertet af Århus.

Husleje fra 4.115,- + kr. 500,- i forbrug.

Billeder: Vi arbejder på at få taget billeder af alle studieboliger. Af hensyn til privatliv har vi, som udgangspunkt, ikke billeder af beboede værelser medmindre vi ekstraordinært har fået lov.


Læs mere om vores koncept her eller tilmeld dig vores infomøde her.